Menu

Sleepy Premium Ganzendons

Sleepy Premium Ganzendons

Op bestelling
Productcode
Sleepy Premium Ganzendons
Sleepy Premium Ganzendons

Sleepy Premium Ganzendons

Waardering:
100 % of 100
Vanaf € 299,00 Normale prijs € 599,00

Gratis levering aan huis

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

 • 90% Poolse witte ganzendons
 • Allergievriendelijk
 • Anti-huisstofmijt
 • Zeer ademend en ventilerend
 • Hoes uit Mako-katoen (TC=218) met witte satijnen piping
 • 5 jaar garantie
sleepy donsdeken premium

Product Details

Met een echt donsdeken van ganzendons heb je het nooit te warm of te koud. Dit komt omdat dons de ideale isolator is; het houdt de koude buiten in de winter en de warmte in de zomer.

De Sleepy Premium ganzendons is gemaakt van 90% Poolse ganzendons. Dat wil zeggen dat de vulling voor maar liefst 90% uit donsvlokken bestaat en slechts 10% uit kleine veertjes. Dat maakt deze dons zeer ventilerend, waardoor je temperatuur gelijkmatig blijft en je er niet onder ligt te zweten.

Om de donsvlokken goed op hun plaats te houden, is de hoes van het donsdeken in een vakkenpatroon gestikt. Dat vakkenpatroon is dan weer in cassete gestikt. Dat wil zeggen dat de boven- en ondertijk niet rechtstreeks op elkaar liggen, maar dat er een soort brug tussen de tijken zit. Hierdoor is er geen contact tussen de boven- en ondertijk en ontstaan er geen koudebruggen. De hoes bestaat verder uit katoen met een satijnen piping.

Goed om te weten: Sleepworld draagt dierenwelzijn hoog in het vaandel. Daarom verkopen we enkel donsdekens waarvan de dons afkomstig is uit de Europese Unie. Hier is de regelgeving het strengst, waardoor we kunnen garanderen dat er geen dons gebruikt wordt die afkomstig is van levend geplukte ganzen.

De dons die gebruikt wordt in onze donsdekens is een restproduct van dieren die geslacht zijn voor hun vlees. De ganzen worden dus niet speciaal voor hun dons gekweekt.

Klantenreviews

Sleepy Premium Ganzendons

5 op 5
100%
1 Reviews
 1. Katleen
  100%
  Sleepy Premium Ganzendons
  Lekker warm!

Jouw vraag gaat over

Sleepy Premium Ganzendons

Sleepy Premium Ganzendons

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!