Menu

Sleepy Hybrid Kussen 50 x 70

Sleepy Hybrid Kussen 50 x 70

Op voorraad
Productcode
144-KUS-1092
Sleepy Hybrid Kussen 50 x 70

Sleepy Hybrid Kussen 50 x 70

Waardering:
94 % of 100
Aanbiedingsprijs € 99,00 Normale prijs € 149,00

Gratis levering aan huis

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

SLEEPY HYBRID KUSSEN

Unieke technologie

nanotube technologie

Aanpasbare hoogte/comfort

Pas de hoogte en stevigheid van je kussen aan door vulling die een mix is van Ice Cubes en comfort gel fiber weg te halen of terug toe te voegen.

warmteregulerend

Zomer- & winterzijde

De zomerzijde bestaat uit verkoelende Reactex®. Deze unieke technologie is pressure activated; ze activeert verkoeling onder invloed van druk. Leg je neer en geniet! De winterzijde is afgewerkt met zijdezacht premium Jacquard katoen. Comfort verzekerd!

perfecte ondersteuning

Perfecte ondersteuning

Met zijn ideale mix van zachte Comfort Gel Fiber en ondersteunde Ice Cubes past het Sleepy® Hybrid kussen zich perfect aan je slaaphouding aan. Hierdoor ondersteunt het je hoofd, nek en ruggengraat.

Sleepy hybrid kussen elke zijde eigen comfort

Elke zijde een eigen comfort

1. Reactex® Revolutionary cooling technology

Aan de ene zijde is het kussen afgewerkt met Reactex®, gecombineerd met een zachte comfortlaag. Reactex® is een drukgevoelige verkoelende materie die ervoor zorgt dat je sneller inslaapt. Daarnaast is het kussen afgewerkt met een extra laag comfortvezels voor een luxueus gevoel.

2. Ventilerende mesh

De hybride vulling van zachte gelvezels en ondersteunende Ice Cubes zorgt - samen met het zijpanneel uit mesh - voor een optimale luchtcurculatie. Dit bevordert de temperatuurregulatie en ventilatie. Zo blijft je kussen heel de nacht koel.

3. Zachte jacquard katoen

De andere zijde van het kussen is gemaakt van 100% jacquard katoen met een draaddichtheid van 300, gecombineerd met een slimme microvezel. Het duurzame, lichte materiaal geeft je een heel zacht gevoel.

 

Reactex® technologie

Vulling: comfort gelfiber + Ice Cubes

De innovatieve Ice Cubes van visco-elastisch traagschuim zijn speciaal ontwikkeld om zich perfect aan iedere slaper aan te passen. De unieke Gel Fiber zorgt voor een heel aangenaam en duurzaam comfort. Door vulling toe te voegen of weg te halen, pas je eenvoudig zelf de hoogte en stevigheid van je kussen aan je wensen aan. De Ice Cubes dragen bij tot een optimale ventilatie en luchtstroom door het kussen.

Sleepy Hybrid kussen met Ice Cubes

Een revolutionair kussen:

speciaal voor jou

Reactex®

De innovatieve gepatenteerde Reactex® technologie aan de zomerzijde van het kussen wordt geactiveerd onder invloed van druk. Met Reactex® geniet je van een heerlijk verkoelend effect waardoor je sneller in slaap valt.

Comfortlaag

Extra laag comfortvezels voor een luxueus en comfortabel gevoel.

Gel Fiber & Ice Cubes

De blokvormige Ice Cubes van visco-elastisch traagschuim passen zich perfect aan je lichaam aan en bieden zo een optimale ondersteuning. De combinatie met Comfort Gel Fibers zorgt ervoor dat het Sleepy® Hybrid kussen een heel aangenaam en duurzaam comfort biedt.

Zachte jacquard katoen

De comfortlaag aan de winterzijde van het Sleepy® Hybrid kussen is omgeven door zijdezacht premium jacquard katoen. Dit duurzame en lichtgewicht materiaal zorgt voor een heel zacht gevoel.

Sleepy Hybrid, een revolutionair kussen
Sleepy Hybrid Kussen

Product Details

Sleepy® heeft het kussen opnieuw uitgevonden! Het Sleepy® Hybrid kussen is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek voor een optimale nachtrust. Het is temperatuurregulerend en aanpasbaar in hoogte.

Klantenreviews

Sleepy Hybrid Kussen 50 x 70

4.7 op 5
94%
26 Reviews
 1. Carolien
  100%
  Sleepy Hybrid Kussen 70 x 50
  Mijn favoriete kussen, in Nederland nergens meer te koop dus bij Sleepworld in België besteld. Er staat al bij bestelling aagegeven dat het 12 weken duurt en dat klopte precies. Heel blij met mijn Sleepy Hybrid kussen.
 2. Nico
  100%
  Sleepy Hybrid Kussen 70 x 50
  Good pillow. Light, but supporting enough.
 3. Gerrit Willems
  80%
  Sleepy Hybrid Kussen 70 x 50
  Makkelijk aan te passen qua dikte om te slapen, neemt de vorm aan van je contour maar is makkelijk opschudbaar.

Jouw vraag gaat over

Sleepy Hybrid Kussen 50 x 70

Sleepy Hybrid Kussen 50 x 70

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!