Simba hybrid matras - unieke matras voor een optimale nachtrust

Simba Hybrid® matras

Unieke samenstelling voor een optimale nachtrust

De Simba matras is een uiterst geavanceerde matras met maar liefst 5 luxueuze lagen die de ondersteuning van 2500 gepatenteerde conische pocketveren combineert met het comfort van traagschuim

De Simba matras is het resultaat van langdurig testen en gebaseerd op miljoenen lichaamsprofielen. M.a.w. de matras voor iedereen.

Nu kopen >

Voor elk type slaper

Of je nu op je buik, rug of zij slaapt, het maakt helemaal niets uit. De Simba matras is ontworpen met gegevens van miljoenen slapers, dus hoe je ook slaapt, je slaapt optimaal.

De beste samenstelling

De Simba matras is opgebouwd uit maar liefst 5 comfortlagen waaronder een unieke combinatie van drukverlagend traagschuim en gepatenteerde conische pocketvering.

Het best beoordeeld

De Simba matras is de meest beoordeelde matras-in-een-doos van Europa, met meer dan 35.000 5-sterren beoordelingen.

100 nachten proefslapen

Omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat je dol op je Simba matras zult zijn, bieden we je een proefperiode van 100 nachten aan.

Simba hybrid kussen - unieke kussen voor een optimale nachtrust

Maak je partner niet wakker

De flexibele gezoneerde onderlaag en de unieke gepatenteerde veren zorgen dat de Simba matras op elke slaper onafhankelijk reageert. Jouw woelen stoort je partner dus niet. Zo stapt iedereen uitgerust uit bed.Simba Hybrid® kussen

Het kussen opnieuw uitgevonden

Het Simba kussen heeft een unieke vulling van Nanotube-technologie (kleine buisjes van reactief traagschuim) en is eenvoudig aan te passen in hoogte en stevigheid.

Reactieve en warmteregulerende technoglogie.

De ventilerende Nanotubes passen zich perfect aan je slaaphouding aan en garanderen een optimale ondersteuning.

 

Nu kopen >
Simba hybrid kussen - unieke kussen voor een optimale nachtrust