Menu

Nomade Obsession dekbed

Nomade Obsession dekbed

Op bestelling
Productcode
nomade-obsession-dekbed
Nomade Obsession dekbed

Nomade Obsession dekbed

Waardering:
80 % of 100
Vanaf € 449,00 Normale prijs € 999,00

Gratis levering aan huis

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Met een donsdeken van echte ganzendons heb je het nooit te warm of te koud. Dit komt omdat dons de ideale isolator is; het houdt je lekker warm in de winter en heerlijk fris in de zomer. Het Nomade Obsession donsdeken bestaat uit 100% Mazurische ganzendons van kwaliteitsklasse 1. Dat wil zeggen dat de vulling volledig uit zachte donsvlokken bestaat en dat er geen prikkende veertjes in het donsdeken terug te vinden zijn.

De ganzen waar deze dons van afkomstig is, leven in het Poolse Mazurië. Polen is hét land bij uitstek voor kwalitatieve dons. Omdat het in Mazurië erg koud is in de winter, maar warm in de zomer, hebben de witte ganzen die er leven een dikke en goed isolerende verenvacht. Dat zorgt ervoor dat het Nomade Obsession donsdeken goed isoleert en goed ventileert, maar toch zeer licht aanvoelt. Perfect voor wie het snel te koud heeft in de winter dus!

Om de donsvlokken goed op hun plaats te houden, bestaan de donsdekens uit een vakkenpatroon. Dat vakkenpatroon is in cassete gestikt. Dat wil zeggen dat de boven- en ondertijk niet rechtstreeks op elkaar worden gestikt, maar dat er een soort brug tussen de tijken gestikt wordt. Hierdoor ligt de boven- en ondertijk nooit rechtstreeks op elkaar en ontstaan er geen koudebruggen. Het hele donsdeken is dus goed geïsoleerd.

De tijk van het Nomade Obsession donsdeken bestaat uit Nano-batist deluxe, gemaakt van 100% Egyptische Mako-katoen, waardoor hij extra fijn en ultra licht aanvoelt.

Goed om te weten: Sleepworld draagt dierenwelzijn hoog in het vaandel. Daarom verkopen we enkel donsdekens waarvan de dons afkomstig is uit de Europese Unie. Hier is de regelgeving het strengst, waardoor we kunnen garanderen dat er geen dons gebruikt wordt die afkomstig is van levend geplukte ganzen.

De dons die gebruikt wordt in onze donsdekens is een restproduct van dieren die geslacht zijn voor hun vlees. De ganzen worden dus niet speciaal voor hun dons gekweekt of geslacht.

Nomade Obsession dekbed

Product Details

 • 100% nieuwe witte Mazurische boerenganzendons
 • Kwaliteitsklasse 1, geproduceerd volgens EN 12934, 100% superieure dons
 • Vulling van minimum 160 g/m2
 • Casette stikking met witte satijnen bies
 • Extra fijne en lichte tijk: Nano-batist ‘deluxe’, gemaakt van 100% Mako-katoen (TC=348), SanProCare behandeld
 • Gewichtsklasse: super licht
 • Handige draagtas (opbergtas)
 • 5 jaar garantie

Klantenreviews

Nomade Obsession dekbed

4 op 5
80%
1 Reviews
 1. luc meersman
  80%
  Nomade Obsession dekbed
  ultra licht en zalig warm, iets duurder in aankoop maar de investering waard !

Jouw vraag gaat over

Nomade Obsession dekbed

Nomade Obsession dekbed

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!