Menu

Nomade Decadence dekbed

Nomade Decadence dekbed

Op bestelling
Productcode
nomade-decadence-dekbed
Nomade Decadence dekbed

Nomade Decadence dekbed

Vanaf € 699,00 Regular Price € 1.499,00

Gratis levering aan huis

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Met een echt donsdeken van ganzendons heb je het nooit te warm of te koud. Dit komt omdat dons de ideale isolator is; het houdt de koude buiten in de winter en de warmte in de zomer. Het Nomade Decadence dekbed is echt het neusje van de zalm als het op donsdekens aankomt. Het bestaat uit 100% Pilsener witte ganzendons van kwaliteitsklasse 1. Dat wil zeggen dat de vulling volledig uit zachte donsvlokken bestaat en dat er geen prikkende veertjes in het donsdeken terug te vinden zijn.

De ganzen waarvan de dons in de Nomade Decadence donsdekens afkomstig is, leven in de Tsjechische regio Pilsen. Tsjechië is zeker geen grote speler in de donswereld, maar blinkt uit in zijn uistekende donskwaliteit.

De witte Pilsener ganzen zijn altijd ouder dan twee jaar wanneer ze geslacht worden. Hierdoor zijn hun donsvlokken zeer groot, wat ideaal is voor een duurzaam donsdeken.  Ondanks de grootte van de vlokken, voelt een Pilsener ganzendons heel licht en zacht aan.

Om de donsvlokken goed op hun plaats te houden, is er in de donsdekens een vakkenpatroon gestikt. Dat vakkenpatroon is in cassete gestikt. Dat wil zeggen dat de boven- en ondertijk niet rechtstreeks met elkaar in contact komen, maar dat er een soort brug tussen de twee tijken gestikt wordt. Hierdoor ligt de boven- en ondertijk niet op elkaar en ontstaan er geen koudebruggen. Altijd lekker warm en comfortabel dus!

De tijk van het Nomade Decadence donsdeken bestaat uit 100% Egyptische Jacquard satijn (TC=389), waardoor hij extra fijn en ultra luxueus aanvoelt.

Goed om te weten: Sleepworld draagt dierenwelzijn hoog in het vaandel. Daarom verkopen we enkel donsdekens waarvan de dons afkomstig is uit de Europese Unie. Hier is de regelgeving het strengst, waardoor we kunnen garanderen dat er geen dons gebruikt wordt die afkomstig is van levend geplukte ganzen.

De dons die gebruikt wordt in onze donsdekens is een restproduct van dieren die geslacht zijn voor hun vlees. De ganzen worden dus niet speciaal voor hun dons gekweekt.

Mag het nog meer zijn? Bekijk dan zeker ook het Nomade Queen of the Nights donsdeken.

Nomade Decadence dekbed detail

Product Details

  • 100% Pilsener witte ganzendons
  • Kwaliteitsklasse 1
  • Casette stikking met gouden satijnen bies
  • Luxueuze tijk van 100% Egyptische Jacquard satijn (TC=389), SanProCare behandeld
  • Gewichtsklasse: super licht
  • Handige draagtas (opbergtas)
  • 5 jaar garantie

Jouw vraag gaat over

Nomade Decadence dekbed

Nomade Decadence dekbed

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!