Doorsnede

banner smartsleeve

Werking

Gemiddeld verliezen wij 1 glas vocht per nacht. Gedeeltelijk verdampt dit vocht wel, maar een groot deel ervan dringt door tot in de matras, een paradijs voor schimmels, huisstofmijt en bacteriën.
Slaap op een heerlijk luchtlaagje dankzij deze intelligente matrashoes van SmartSleeve.
Deze luchtlaag zorgt er voor dat het vocht dat we verliezen gedurende onze slaap verspreid wordt en verdampt waardoor we een frisser en hygiënischer slaapklimaat creëren.

SmartSleeve is een Intelligente matras- en kussenbeschermer. De revolutionaire breitechnologie optimaliseert het slaapcomfort en zorgt voor extra ventilatie, vochtregulering, veerkrachtigheid en comfort. De SmartSleeve matrasbeschermers en kussenslopen beschermen uw matras, uw kussen én uw nachtrust. Het productieproces werd geperfectioneerd in de Bekaert Academy, een netwerk van wetenschappers, faculteiten en hoogtechnologische bedrijven. Door de samenwerking van dit onderzoeksnetwerk ontstond een nieuwe breitechnologie die het mogelijk maakt om een luchtlaag te breien tussen 2 textiellagen. De driedimensionale structuur die op deze manier ontstaat, creëert een unieke beschermlaag met ventilerende, vochtregulerende en veerkrachtige werking.