Sensation Breeze Matras 22 cm Tempur

b>Voor een klassiek, traditioneel gevoel


Het bijzondere aan de Breeze matrassen is de combinatie van TEMPUR Climate Material™, met een 3D-hoes, die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes.


Niet cumuleerbaar met andere acties.

Vanaf: € 1.426,00
Reset Configuratie

* Verplichte velden

Tempur

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Details

Een innovatief matras dat de bewegingsvrijheid van een traditioneel verenmatras combineert met de nieuwste Breeze™ technologie van TEMPUR dat u de sensatie geeft van koeler slapen. Een basislaag met profiel zorgt voor ondersteuning terwijl een laag TEMPUR HM High Mobility© materiaal bewegingsvrijheid garandeert.

De juiste keuze

Het bijzondere aan de Breeze matrassen is de combinatie van TEMPUR Climate Material™b, met een 3D-hoes, die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerd worden, weg van het lichaam. Dikkere celwanden zorgen voor een snellere en efficiëntere vochtafvoer en zorgen dat het materiaal goed ademend is, waardoor u koeler en comfortabeler slaapt.

  

  • Gemaakt met lagen van TEMPUR HM High Mobility™ materiaal – beweeg vrij en slaap comfortabel.
  • Het TEMPUR materiaal herverdeelt uw lichaamsgewicht en verlicht drukpunten, zodat u kunt genieten van een ongestoorde nachtrust.
  • De hoes is gemakkelijk te verwijderen en kan gewassen worden op 60°C.
  • Bijpassend TEMPUR Traditional Breeze kussen verkrijgbaar.

Reiniging en onderhoud

De TEMPUR Breeze Sensation matras mag niet worden gewassen of gestoomd. Om TEMPUR Producten te reinigen, kunt u de hoes verwijderen en het TEMPUR Materiaal luchten of voorzichtig met een goed uitgewrongen doek schoonmaken om vlekken en vuil te verwijderen. De hoes kan gewassen worden op 60°C. 

Garantie

Er bestaat een garantietermijn van 15 jaar op alle TEMPUR matrassen. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij TEMPUR Benelux BV.

Extra informatie

Artikelnummer sensation-breeze-matras-22-cm-tempur

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Sensation Matras 19 cm Tempur

Vanaf: € 1.099,00

Sensation Matras 21 cm Tempur

Vanaf: € 1.299,00

Sensation Matras 25 cm Tempur

Vanaf:

Normale prijs: € 1.799,00

Nu: € 1.529,15