sanamed logo


MAAK KENNIS MET ERGONOMISCH WOLKSLAPEN

Sanamed is een geregistreerde merknaam. De passie voor correct en duurzaam slapen leidde tot het ontstaan van deze innovatieve wending. Enkel de meest kwalitatieve materialen komen in aanmerking bij het vervaardigen van de Sanamed producten. Elke matras ondergaat een 3-voudige kwaliteitscontrole op elk onderdeel.

ONTDEK WAT U ZICH NIET ONTZEGGEN HOEFT TEN OPZICHTE VAN CONVENTIONELE SYSTEMEN

“drukverlaging”

De beste drukverlaging door gebruik van hoge densiteit visco-elastisch schuim. Twee lagen worden aan weerzijden verwerkt in het comfortgedeelte van de matras.

“beweging”

De reactiesnelheid van het visco-elastische schuim is geoptimaliseerd om u niet te storen in uw slaap; doch de beste ondersteuning en drukverlaging te bieden.

“hrplus”

De zijwanden van de matras worden vervaardigd uit hoge densiteit HR+ schuim; dit met oog op optimale ventilatie en duurzaamheid.

“pocket”

Onze meest sterke electro-thermisch geharde 9-zone micropocketverenkern vindt u terug in de Superior 2000. Deze staat garant voor optimale ventilatie en duurzaamheid.

“warmte”

Het gehele ontwerp van de matras voorziet een optimale ventilatie. De warmte afgegeven aan de matras circuleert via de verenkern die op zich koelte opneemt door de 3D border.

“anti

Aegis is ’s werelds eerste geurloze, kleurloze, niet-migrerende en duurzame technologie tegen een breed spectrum aan microben (bacteriën, fungi, huisstofmijt,...).

“garantie”

Door de selecte en duurzame materiaalkeuze kan een garantieperiode van 20 jaar geboden worden bij de matrassen.

“bodem”

Deze matras kan gecombineerd worden met ieder soort onderbodem (boxspring, lattenbodem, spiraal- of schotelbodem) .

“milieu”

Bij elke ontwikkeling wordt rekening gehouden met het milieu. Tevens is een pocketverenmatras beter recycleerbaar dan een vol schuim matras.