Original Matras 25 cm Tempur

De Original Matrascollectie bevat de twee belangrijkste kernpunten van TEMPUR; superieur comfort en ondersteuning voor het hele lichaam – met een steviger gevoel.


Niet cumuleerbaar met andere acties.

Vanaf: € 1.599,00
Reset Configuratie

* Verplichte velden

Tempur

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Details

De Original Matras maakt reeds vijftien jaar deel uit van het TEMPUR assortiment en liet al velen tevreden kennismaken met de drukverlagende eigenschappen.  

De juiste keuze 

TEMPUR comfort en ondersteuning met een stevig gevoel. De TEMPUR Original Matrascollectie staat voor de belangrijkste voordelen van TEMPUR, namelijk het uitstekende comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel.

  • Unieke TEMPUR Drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop.
  • De Original 25 bevat een extra comfortlaag voor nog meer comfort
  • Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap.
  • De hoes is gemakkelijk te verwijderen en  wasbaar op 60°C 

Reiniging en onderhoud

Het TEMPUR Original matras mag niet worden gewassen of gestoomd. Om TEMPUR Producten te reinigen, kunt u de hoes verwijderen en het TEMPUR Materiaal luchten of voorzichtig met een goed uitgewrongen doek schoonmaken om vlekken en vuil te verwijderen.

De meeste TEMPUR Hoezen kunnen worden verwijderd en gereinigd tot 60°C. Om de hoes te wassen keert u deze binnenstebuiten en ritst u de hoes dicht. Het reinigen moet volgend de wasvoorschriften op het label in de hoes worden uitgevoerd. Hieronder vallen echter niet de speciale hoezen, waarin TEMPUR materiaal verwerkt zit (bijvoorbeeld het Deluxe matras). Deze kunnen worden verwijderd en geventileerd, maar niet worden gewassen of gestoomd. Alle hoezen hebben een antimijt behandeling ondergaan. Deze zal niet verdwijnen wanneer u de hoes wast.

TEMPUR Matrassen moeten altijd op een goed ventilerende bedbodem worden geplaatst bij voorkeur op een TEMPUR schotelbodem om te voorkomen dat vocht zich ophoopt in het matras.

Garantie

Er bestaat een garantietermijn van 15 jaar op alle TEMPUR matrassen. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij TEMPUR Benelux BV.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten