Bounce Air Pad

Extra ventilatie en drukverlagend: twee extra troeven van de ‘Sleep Bounce’. Bij deze SmartSleeve® worden maar liefst 2 ventilerende luchtlagen gecombineerd met tussenin een kern van innovatief ‘quick-dry foam’. De Bounce zorgt voor meer comfort, drukverdeling, knusheid en nog meer ventilatie.


De SmartSleeve® Bounce is ook behandeld met Purotex® probiotica en garandeert daardoor een frisse, droge en gezonde slaapomgeving, vrij van huisstofmijt allergenen.

Vanaf: € 214,00
Reset Configuratie

* Verplichte velden

Smartsleeve

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Details

Een dubbel effect bekomt u met deze Bounce Air Pad. Deze matrasbeschermer biedt de perfecte thermoregulatie en combineert die met drukverlagende eigenschappen. Daardoor is die bijzonder geschikt om het slaapcomfort van uw bestaande matras te verhogen.

Heeft u het te warm in bed ? Slaapt u op een te harde matras ? Wenst u meer comfort in uw bed ? Dan is deze matrastopper beslist een goede oplossing. Het is een topper uit 2 lagen hoogtechnologisch 3D textiel met daartussen een kern uit open schuim en afgewerkt met een bijzonder stikkingspatroon.

Bij de ontwikkeling van deze Bounce Air werd als testfase dit product aangeboden aan het BOIC om alle Belgische atleten te Rio een perfecte nachtrust aan te bieden.

Concreet werkt het als volgt : wanneer iemand op de matrastopper gaat liggen, zorgt de veerkrachtige structuur dat die drukpunten van het lichaam worden verspreid over een groter oppervlak. Dit geeft een aangenamere ergonomie en een rustgevend effect en dus een beter slaapcomfort.

Extra informatie

Artikelnummer bounce-air-pad

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Topper Regency Firm

Vanaf: € 399,00

Molton PU SwissSleep

Vanaf: € 60,00

Cocoon Serta Topper

Vanaf: € 649,00

Hoeslaken Jersey Plus 50 cm hoekhoogte

Vanaf:

Normale prijs: € 83,00

Nu: € 59,00