Zitkussen voor onderweg Technogel

Geniet van extra comfort en help pijn in het heiligbeen en stuitbeen te verlichten onderweg, in het vliegthuig, tijdens de wedstrijd of waar u ook gaat.
  • Laat het vliegtuig maar komen 

  • Verlichting van het staartbeen 

  • Zitkussen voor het stadion


Normale prijs: € 79,00

Nu: € 69,00

Technogel

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


Gratis levering

Details

Draagbaar reisformaat

Alle voordelen van Technogel Living in een comfortabel en ondersteunend kussen in traagschuim en gel in een kleiner formaat om overal mee te nemen.

Koele thermische regeling

Technogel® is een natuurlijke thermische geleider zodat u kunt genieten van een verfrissend koel effect en onverstoord en ontspannen kunt blijven en u zich op uw taak kunt concentreren.

Verlicht pijn aan heiligbeen en stuitbeen

Ergonomisch ontwerp dat uitzonderlijk comfort biedt bij de allernormaalste activiteit – zitten. Schuif het zitkussen onder uw staartbeen, zo hebt u die dag alvast geen pijn aan uw zitvlak!

Overtrek met rits

Een ademend overtrek in Cordura voor een extra laag comfortabele bescherming. Haal het er gewoon af als u het moet reinigen.

Blijf gezond, ook onderweg

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën —het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharden of verzachten onder invloed van temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Zo krijgt u de gezonde steun die u nodig hebt.

Steun en drukverlichting

Past zich aan als water, maar biedt de steun van een vaste materie. Technogel® reageert op een unieke manier op uw lichaam om druk te verlichten. Door het samensmelten van deze unieke gel met traagschuim creëren we kussens die superieure steun en comfort bieden, de hele dag lang.

Gegevens zitkussen voor onderweg

Dit zitkussen is compact en draagbaar en perfect voor lange dagen of extra comfort, waar u ook gaat. Het biedt alle heerlijke voordelen van ons standaard zitkussen in een praktisch, meeneembaar formaat. 

U zit een groot deel van de dag. Wij zouden graag hebben dat u dit ook met de glimlach doet. Zoek een erkende verkoper van het Technogel® Living-zitkussen en ga langs bij een winkel in uw buurt om te ontdekken hoe een eenvoudige oplossing als een steunkussen uw dag en voorkomen kan veranderen.

  • Dikke laag Technogel versmolten met een basis in traagschuim
  • Duurzaam, wasbaar overtrek in Cordura
  • Superieure drukverlichting 
  • Vervaardigd in Italië
  • Biocompatibel, non giftig, zo goed als geurloos
  • Beschikbare maat
  • 33x22x5 cm

Extra informatie

EAN 094922452849