Menu

Matras SwissSleep Platinum HR

Matras SwissSleep Platinum HR

Matras SwissSleep Platinum HR

Matras SwissSleep Platinum HR

Op voorraad
Productcode
e58a922b72a02c
Vanaf € 599,00 Adviesprijs € 899,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Vulling van thermisch geharde microveren

Thermisch geharde microveren ondergaan tijdens het productieproces een warmtebehandeling. De spanning die hierbij ontstaat zorgt ervoor dat de veren na belasting sneller naar hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Deze behadeling verlengt de levensduur van de matras aanzienlijk. De Matras T300/T500 HR Firm staat dan ook garant voor jarenlang comfortabel slaapplezier.

Geneste microveren

Geneste microveren zijn gerangschikt volgens een honingraat principe. Hierdoor staan de veren nog dichter bij elkaar en wordt je lichaam nog beter ondersteund.

330 veren per m²

De vulling bestaat uit 330 veren per m². Het aantal veren bepaalt hoe nauwkeurig een matras zich aanpast aan je lichaamsvormen. Hoe meer veren per vierkante meter, des te beter wordt het lichaamsgewicht over het gehele matras verdeeld. Een matras met 330 veren per m² is een standaard medium matras die garant staat voor aangenaam ondersteunend slaapcomfort.

Hygiënische slaapomgeving

Een ander belangrijk voordeel van pocketveren is dat deze een holle kern hebben waardoor ze goed ventileren. Een goede verluchting zorgt voor een droog slaapklimaat wat bijdraagt aan een anti-allergische en hygiënische slaapomgeving.

7 Comfort zones

De comfortzones van een matras zorgen voor een correcte lichaamshouding omdat bepaalde punten extra ondersteund worden. De T300/500 HR Firm Matras beschikt over 7 comfortzones die perfecte ondersteuning bieden aan je hoofd, nek, schouders, heupen, boven-en onderbenen én je taille.

Toplaag uit HR-koudschuim

HR staat voor High Resilience wat hoge veerkracht betekent. Met een toplaag uit HR-koudschuim wordt je lichaam nog extra ondersteund. Typisch voor koudschuim is dat deze ook bij langdurig gebruik geen kuilvorming veroorzaakt. De opencelstructuur van koudschuim draagt dan weer bij tot een droge slaapomgeving.

image_e58a922b72a02c_10_6882ac8e18a247ae0bac75009fb22a7a.jpg

Product Details

Het hele jaar door genieten van een stevig ligcomfort en een comfortabele nachtrust? Het kan met de SwissSleep T300/500 HR Firm Matras. De unieke veerkracht van de toplaag uit HR-koudschuim zorgt voor extra ondersteuning. De opencelstructuur van de toplaag zorgt voor ventilatie en vochtregulatie.

Jouw vraag gaat over

Matras SwissSleep Platinum HR

Matras SwissSleep Platinum HR

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!