Menu

Matras Sleepy Elite Plus

Matras Sleepy Elite Plus

Matras Sleepy Elite Plus

Matras Sleepy Elite Plus

Op voorraad
Productcode
6d28eddd379edf
Waardering:
100 % of 100
Vanaf € 499,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Met de Matras Sleepy Elite Plus ervaar je dankzij een kern van pocketveren en een toplaag van Hyperfoam elitair slaapcomfort.


Stevige matras met vulling van 260 pocketveren per m²

De Matras Sleepy Elite Plus is een robuuste matras met een kern van 260 pocketveren per vierkante meter. Dit type matras kenmerkt zich door individuele veren, elk zorgvuldig verpakt in een apart zakje (pocket). Deze veren kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen wat zorgt voor een veerkrachtig en uiterst comfortabel slaapoppervlak. De afzonderlijke pocketveren passen zich nauwkeurig aan de contouren van je lichaam aan, wat gerichte ondersteuning biedt op de juiste plaatsen. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen. 

Sleepy Elite plus matras
 
thumbs up sheep logo

Topper uit Hyperfoam

De toplaag van de Matras Sleepy Elite Plus is vervaardigd uit Hyperfoam, een variant van koudschuim met een verfijnde open celstructuur die het een uiterst luchtig karakter verleent. Deze specifieke celstructuur bevordert een optimale luchtcirculatie, wat op zijn beurt zorgt voor een efficiënte afvoer van warmte en een verfrissend gevoel. Koudschuim staat tevens bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht, wat niet alleen bijdraagt aan een comfortabele nachtrust, maar ook verzekert dat de toplaag gedurende vele jaren blijvend slaapcomfort biedt.

5 Comfortzones

Met 5 comfortzones is de Matras Sleepy Elite Plus ontworpen om specifieke ondersteuning te bieden aan de drie belangrijke zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Aan de onderzijde biedt deze matras tevens ondersteuning voor zowel je boven- als onderbenen. Een doordachte verdeling van ondersteuning in deze zones resulteert in een aanzienlijk verhoogd comfort tijdens het slapen. Hoe effectiever je lichaam wordt ondersteund, des te aangenamer zal je slaapervaring zijn.

image_6d28eddd379edf_10_45793c65af6733ae3eb0f067e9c164ba.jpeg

Product Details

 • Stevige en duurzame matras met vulling van 260 pocketveren per m²
 • Met 5 comfortzones
 • 4-seizoens matras – geschikt voor elk type slaper
 • Toplaag uit Hyperfoam
 • Matrasdikte: 21 cm
 • Geschikt voor boxpring en lattenbodem
 • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
 • 7 jaar garantie op de matraskern

Klantenreviews

Matras Sleepy Elite Plus

5 op 5
100%
13 Reviews
 1. Koray HASARCIKLI
  100%
  Matras Sleepy Elite Plus
  Ik had een stevige matras nodig. Ik heb in 4-5 verschillende winkels voor zo'n matras gezocht en alleen deze gevonden. Het is perfect voor mensen die een stevige matras nodig hebben.
 2. Zarema Azjieva
  100%
  Matras Sleepy Elite Plus
  Zeer goede matras!!!
 3. Lieve Van Yper
  100%
  Matras Sleepy Elite Plus
  Het is een goede matras.

Jouw vraag gaat over

Matras Sleepy Elite Plus

Matras Sleepy Elite Plus

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!