Menu

Lendenkussen - Zitkussen Technogel 31 x 25,4 x 6 cm

Lendenkussen - Zitkussen Technogel 31 x 25,4 x 6 cm

Op voorraad
Productcode
144-OVER-1001
Lendenkussen - Zitkussen Technogel 31 x 25,4 x 6 cm

Lendenkussen - Zitkussen Technogel 31 x 25,4 x 6 cm

Aanbiedingsprijs € 69,00 Normale prijs € 79,00

Gratis levering aan huis

Al meer dan 10 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Versterk de natuurlijke welving van uw ruggengraat met koelende gel, zodat langdurig zitten niet langer gelijk staat met ongemak en druk op uw onderrug.

  • Ondersteuning van de lendenen in een stoel
  • Onderweg
  • Ergonomische ruggensteun 

Speciaal voor lagerugpijn

Ergonomisch ontwerp voor uitzonderlijk comfort tijdens de allernormaalste activiteit: zitten. Laat het lendekussen gewoon achter u glijden en zeg vaarwel tegen lagerugpijn.

Koeling en thermische regeling

Technogel® is een natuurlijke thermische geleider, zodat u kunt genieten van een verfrissend koel gevoel en ontspannen en zonder stress kunt genieten en u op uw taak kunt concentreren.

Overtrek met rits

Een ademend overtrek met rits in cordura voor een extra laag comfortabele bescherming. Haal het overtrek er gewoon af om te reinigen.

Draagbaar

Alle voordelen van Technogel Living in een steun voor de lendenen gemaakt van traagschuim en gel, met een praktische riem, zodat u hem kunt meenemen in de auto, naar kantoor of op een andere stoel waar lange tijd op zit.

Een gezonde keuze

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt is zonder weekmakende oliën—het is niet giftig, zo goed als geurloos en bestand tegen verharding of verzachting onder invloed van temperatuur of veroudering. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Zo krijgt u de gezonde steun die u nodig hebt.

Steun en drukverlichting

Past zich aan als water, maar biedt de steun van een vaste materie. Technogel® reageert op een unieke manier op uw lichaam om druk te verlichten. Door het samensmelten van deze unieke gel met traagschuim creëren we kussens die superieure steun en comfort bieden, de hele dag lang.

Gegevens ondersteuning van de lendenen

Laat uw spieren ontspannen en geniet van de uitstekende ruggensteun op kantoor, thuis of onderweg. De Technogel Lumbar-steun versterkt de natuurlijke welving, zodat langdurig zitten niet langer gelijk staat met ongemak en druk op uw omgeving.

U zit een groot deel van de dag neer. We zouden graag hebben dat u dat met de glimlach doet. Zoek een erkende verkoper van het Technogel® Living-zitkussen en ga langs bij een winkel in uw buurt om te ontdekken hoe een eenvoudige oplossing als een steunkussen uw dag en voorkomen kan veranderen.

  • Technogel versmolten met traagschuim
  • Duurzaam, wasbaar Cordura-overtrek
  • Superieure drukverlichting
  • Vervaardigd in Italië
  • Biocompatibel, non giftig, zo goed als geurloos
  • Afmeting: 31 x 26 x 6 cm

Jouw vraag gaat over

Lendenkussen - Zitkussen Technogel 31 x 25,4 x 6 cm

Lendenkussen - Zitkussen Technogel 31 x 25,4 x 6 cm

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!