Menu

Kussen Sleepy Ergo Pillow - Biozen

Kussen Sleepy Ergo Pillow - Biozen

Kussen Sleepy Ergo Pillow - Biozen

Kussen Sleepy Ergo Pillow - Biozen

Bestel vandaag - levering binnen 2 tot 4 weken
Productcode
47f98b7b3a10a9
Waardering:
94 % of 100
Vanaf € 124,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Vulling van Latex

De kern van het Kussen Sleepy Ergo Pillow bestaat uit 100% natuurlijke latex. Latex is veerkrachtig en elastisch en biedt hierdoor een perfecte ondersteuning. De veerkracht van een stof kan getest worden door middel van een golfballetje op de oppervlakte te laten stuiteren. Laat je een balletje op latex vallen dan stuitert de bal meteen weer naar je terug. Dit betekent dat een hoofdkussen van latex beter met je hoofd meewerkt als je ’s nachts van vaak van slaaphouding verandert. Hoewel een hoofdkussen van voldoende ondersteuning biedt, heeft dit hoofdkussen ook een bijzonder zacht ligcomfort.

Ergonomisch slaapcomfort

Maar wat dit kussen echt speciaal maakt, is dat het eigenlijk uit twee delen bestaat: de neksteun en het hoofdgedeelte. De drie aparte kamers in het hoofdgedeelte van het kussen zijn navulbaar, zodat je het kussen 100% kunt afstemmen op je eigen behoeften. Zo ondersteunt dit hoofdkussen altijd je nek en je hoofd ergonomisch correct, welke slaaphouding je ook aanneemt. Een heerlijke zachte en ontspannende nachtrust verzekerd dus met het Kussen Sleepy Ergo Pillow!

Hypoallergeen

Latex wordt gewonnen uit het sap van rubberbomen en is van nature vrij van veel van de allergenen die in andere materialen kunnen voorkomen. En dan is er nog het hygiënische aspect: misschien heb je er nog nooit bij stilgestaan maar tijdens het slapen gebeurt er heel wat in je bed. Huid- en haarcellen vernieuwen zich, pollen en stof verzamelen zich en huisstofmijt is een enthousiaste bezoeker van je bed. Latex heeft een dichte celstructuur, waardoor het voor deze organismen moeilijk wordt om zich in je hoofdkussen te nestelen.

Product Details

 • Ergonomisch kussen met vulling van Latex
 • Bestaat uit neksteun en hoofdgedeelte
 • Afmeting: 60 x 60 cm
 • Zacht tot heel zacht slaapcomfort
 • Ideaal voor zijslapers
 • Navulbaar
 • Hypoallergeen


Klantenreviews

Kussen Sleepy Ergo Pillow - Biozen

4.7 op 5
94%
10 Reviews
 1. greta devisch
  80%
  Kussen Sleepy Ergo Pillow
  Het kussen is Een prima hulp voor Nek en Hoofdpijn je kan alle het kussen opschudden zoals je wilt lees goed het briefje die er bij zet heel prima hulp meer kan ik niet schrijven
 2. Ingrid Deschepper
  80%
  Kussen Sleepy Ergo Pillow
  Goede kwaliteit.
 3. Anne-Marie Van Petegem
  100%
  Kussen Sleepy Ergo Pillow
  Uitstekende ondersteuning voor de nek

Jouw vraag gaat over

Kussen Sleepy Ergo Pillow - Biozen

Kussen Sleepy Ergo Pillow - Biozen

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!