emma matras kopen

Emma, de best geteste matras

Emma, de best geteste matras

Emma matras was de beste van de test in test aankoop

100 dagen proefslapen • Gratis levering • Past op elke bodem • meer dan 100.000 keer verkocht • Uit stock leverbaar • 10 jaar garantie

Special Price € 328,00 Regular Price € 429,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
emma matras

Exclusief voor iedereen

Als geen ander matras past Emma zich aan je lichaam aan. Dit komt door de combinatie van een drukverlagende Airgocell ® laag, malvormend traagschuim en ondersteunend koudschuim.

Gemaakt voor jouw nachtrust

De ideale matras moet je zowel ondersteunen als laten ontspannen. Daarom heeft Emma veel tijd en aandacht gestoken in hoe jouw matras is opgebouwd. Door het samenbrengen van drie verschillende lagen slaap je beter dan ooit.

Meervoudig testwinnaar in Europa!

De Emma matras wordt in 13 Europese landen verkocht. In 6 van deze landen is de Emma matras door onafhankelijke organisaties als beste koop of als beste matras beoordeeld. En daar zijn we trots op! In België is de Emma matras (90x200) door Test-Aankoop in oktober 2017 en in mei 2018 uit de test als beste matras gekomen. Ook in Italië, Engeland, Nederland, Portugal en Frankrijk is Emma de winnaar.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan