Menu

Dekbedovertrek Vandyck Delightful - Champagne

Dekbedovertrek Vandyck Delightful - Champagne

Dekbedovertrek Vandyck Delightful - Champagne

Dekbedovertrek Vandyck Delightful - Champagne

Op voorraad
Productcode
390e15259b01ae
Vanaf € 37,47 Adviesprijs € 74,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Sprankelende bloemenpracht

Stel je een sprankelende bloemenweide voor, waar de zon haar stralen werpt op weelderige bloemen in oranje, gele en groene tinten. Deze betoverende scène komt tot leven op het Dekbedovertrek Vandyck Delightful – Champagne! Deze print is dé must-have van dit seizoen, een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur en de verfijning van een glas champagne. Dit dekbedovertrek is een kunstwerk op zich, waar elke bloem als een bruisende bubbel schittert tegen de champagne kleurige achtergrond. In combinatie met de effen beige keerzijde van dit dekbedovertrek en de kussenslopen met dezelfde prachtige print is een luxueuze uitstraling verzekerd!

100% katoensatijn

Katoensatijn is gemaakt van 100% katoen en heeft dan ook dezelfde eigenschappen. Het is een sterke, ademende en vocht absorberende stof die een droog en gezond slaapklimaat waarborgt. Door de satijnbinding heeft katoensatijn echter ook nog een aantal extra voordelen. Het voelt glad en zacht aan op de huid, waardoor het Dekbedovertrek Vandyck Delightful – Champagne garant staat voor een aangename nachtrust. Heb je het snel warm, dan geniet je zeker van de licht verkoelende werking van katoensatijn in de zomermaanden. Dankzij het glanzende katoensatijn gaan de bloemen op dit dekbedovertrek nog meer bruisen en wordt de luxueuze sfeer extra benadrukt. Goed bestand tegen kreuken is katoensatijn zo goed als strijkvrij.

Instopstrook: flessenhals

Bij een flessenhals werd de onderkant van de instopstrook aan de zijkanten dicht gestikt. Dit zorgt ervoor dat je dekbed niet uit je dekbedovertrek kan glijden, waardoor je een hele nacht lang kunt genieten van de heerlijke warmte van je dekbed. De flessenhals maakt het mogelijk het Dekbedovertrek Vandyck Delightful – Champagne strak onder je matras te stoppen. Dit comfortabele dekbedovertrek mag gewassen worden tot 40°, bij voorkeur binnenstebuiten. Drogen doe je op lage temperaturen en het dekbedovertrek is zo goed als strijkvrij.

Vandyck kwaliteit

Vandyck, een Nederlands textielbedrijf dat actief is in 40 landen, produceert kwaliteitsvol textiel met aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. In 2018 tekende Vandyck het Convenant Duurzame Kleding en Textiel. Daarmee verplichten ze zich ertoe kinderarbeid en dwangarbeid tegen te gaan, bij te dragen aan het recht op vrije onderhandelingen, een leefbaar loon en gezonde en veilige werkomstandigheden te waarborgen. Het houdt ook in dat ze zich inzetten om milieubewust te produceren en dierenleed te voorkomen.

image_390e15259b01ae_10_eb8d9d0f4315ec2a8254c1e2813600b6.jpg

Product Details

  • 100% katoensatijn, 200 TC
  • Instopstrook: flessenhals
  • Maat kussenslopen: 60 x 70 cm - Oxfordrand
  • Geschikt voor dekbedden tot 220 cm
  • Wassen tot 40 graden, drogen op lage temperatuur, strijkt moeiteloos

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Vandyck Delightful - Champagne

Dekbedovertrek Vandyck Delightful - Champagne

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!