Menu

Dekbedovertrek Pip Studio Festa Di Lividonia - Wit

Dekbedovertrek Pip Studio Festa Di Lividonia - Wit

Dekbedovertrek Pip Studio Festa Di Lividonia - Wit

Dekbedovertrek Pip Studio Festa Di Lividonia - Wit

Bestel vandaag - levering binnen 1 - 3 dagen
Productcode
c360d3abd0c69b
Vanaf € 143,97 Adviesprijs € 239,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Een ‘dolce far niente’ sfeer in je slaapkamer

Het zachte dessin op de voorkant van dit dekbedovertrek doet meteen denken aan een muurschildering in een statig Italiaans landhuis. Met het Dekbedovertrek Pip Studio Festa Di Lividonia – Wit breng je zo de ‘dolce far niente’ Italiaanse sfeer in je slaapkamer. Het dessin is opgebouwd uit verschillende bloemen, vogels en ornamenten in zachte kleuren die op een witte achtergrond prachtig tot hun recht komen. De achterkant van dit dekbedovertrek heeft een zachtgroen patroon met schelpjes. De kussenslopen hebben hetzelfde tweezijdige patroon. Een luxueuze uitstraling wordt gecreëerd door de doorgestikte Oxfordrand aan de zijkanten van het dekbedovertrek en de kussenslopen. Romantisch detail is de striksluiting van de kussenslopen.

Katoenperkal: de luxueuzere variant van katoen

Beleef de luxe van katoenperkal met het Dekbedovertrek Pip Studio Festa Di Lividonia – Wit! Katoenperkal wordt gemaakt van 100% katoen en heeft daarmee ook de bijzondere eigenschappen van katoen: het is ademend, ventilerend en vocht absorberend. Zo slaap je altijd in een gezonde en droge slaapomgeving. Het grote verschil met gewoon katoen is de draaddichtheid. Katoenperkal heeft een draaddichtheid van minimaal 200 TC, waardoor deze stof altijd soepel valt en niet snel gaat pillen (pluisjes vormen). Eigenlijk kun je katoenperkal beschouwen als een luxueuzere variant van katoen. Het dekbedovertrek mag je wassen tot maximaal 60° en is kreukherstellend. Het is geschikt voor de wasdroger en kan matig warm gestreken worden.

Beddinghouse kwaliteit

De nieuwste collecties bedtextiel en badstofproducten van Pip Studio dragen het label ‘duurzamer’. Hun partner voor bedtextiel en badstof – Beddinghouse - is lid van het Better Cotton Initiative, een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren. Door deze katoenproducten te kiezen, steun je de investeringen van de missie van Better Cotton.

Pip Studio: happy products for happy people

Elk product van Pip Studio is een echte eyecatcher: klassiek maar met een speelse twist. Pip Studio gelooft niet alleen in happy products for happy people, maar ook in een happy planet. Het bedrijf streeft naar diervriendelijke, duurzamere producten en het minimaliseren van de impact op het milieu.

image_c360d3abd0c69b_2_55094395bda9cc9768dd563942083dd4.jpeg

Product Details

  • Met dessin van bloemen, vogels en ornamenten die verwijzen naar Italië.
  • Zachtgroene achterzijde met schelpjespatroon
  • Met Oxfordrand aan dekbedovertrek en kussenslopen
  • 100% katoenperkal, 200 TC
  • Lange instopstrook over de gehele breedte
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Wassen tot maximaal 60 graden, kreukherstellend
  • Geschikt voor de wasdroger, matig warm strijken

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Pip Studio Festa Di Lividonia - Wit

Dekbedovertrek Pip Studio Festa Di Lividonia - Wit

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!