Menu

Dekbedovertrek Little Monster - You Are Flamazing

Dekbedovertrek Little Monster - You Are Flamazing

Dekbedovertrek Little Monster - You Are Flamazing

Dekbedovertrek Little Monster - You Are Flamazing

Op bestelling
Productcode
d5a1ff1670a0fe
Vanaf € 23,97 Adviesprijs € 39,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Hi! Ik ben Fiona de flamingo

Ik ben flamazing! Ik flaneer het liefst de hele dag rond met mijn exotische dierenvrienden. Met mijn prachtige roze kleur val ik op in de menigte. Natuurlijk ben ik zo trots als een flamingo! Verveel je je? Ik praat gezellig mee over alles wat je te vertellen hebt. Ben je verdrietig? Ik vrolijk je weer op! Kan jij ook op 1 been staan? Met mijn gesnater is het nooit saai in je slaapkamer. Om mijn roze kleur te behouden, eet ik het liefst de hele dag suikerspin. Ik kijk er naar uit om gezellig samen te dromen en te kletsen onder jouw zachte geel gestippelde dekbedovertrek.

Kwaliteitsvol katoen: comfortabel en gezond

Van nature uit is katoen een ventilerende en ademende stof die goed vocht absorbeert. Onder het Dekbedovertrek Little Monster – You Are Flamazing slaapt je kindje dan ook in een droge slaapomgeving. Dat is comfortabel en gezond! Katoen is ook een hypoallergeen materiaal zodat dit geen allergieën veroorzaakt. De roze kleur heeft Fiona de flamingo naar eigen zeggen te danken aan suikerspinnen. Je kleintje zal zijn of haar energie overdag te danken hebben aan dit comfortabele dekbed!

Instopstrook met drukknopen

Het Dekbedovertrek Little Monster – You Are Flamazing heeft een instopstrook over de gehele breedte van 20 cm, zodat je het dekbedovertrek strak onder de matras kunt stoppen. Onderaan is de instopstrook voorzien van drukknopen. Deze zorgen ervoor dat het dekbed niet uit het dekbedovertrek kan glijden.

Little Monster kwaliteit

Deze Nederlandse fabrikant van beddengoed voor kinderen heeft als motto ‘Speel overdag als een klein monstertje en slaap ‘s nachts als een engeltje onder het duurzame beddengoed van Little Monster’. De doelgroep van Little Monster zijn kinderen van 4 tot 12 jaar die visueel zijn ingesteld en houden van grappige dieren en karakters. Daarnaast richt Little Monster zich op de ouders die de voorkeur geven aan een unieke, eigenzinnige doch rustige kinderkamer. De missie van Little Monster is om elk kind te voorzien van een kwalitatief goede nachtrust. Het bedrijf streeft ernaar een vrolijke en hoogwaardige textielcollectie te creëren met een grappige tekstuele twist. Doordat elk karakter een eigen verhaal heeft krijgt het kind een band met zijn of haar Little Monster vriendje en hoeft niet meer bang te zijn in het donker.

image_d5a1ff1670a0fe_2_269cdd0ad1c524faf6a71f7e01a55f32.jpeg

Product Details

  • Voorzijde met print van Fiona de flamingo op achtergrond met zachtgele stippen
  • Effen roze achterzijde
  • 100% Katoen - hypoallergeen
  • Instopstrook: 20 cm lang, gehele breedte met drukknopen
  • Wassen tot 40° – drogen op lage temperatuur
  • Kreuk- en strijkvrij

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Little Monster - You Are Flamazing

Dekbedovertrek Little Monster - You Are Flamazing

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!