Menu

Dekbedovertrek Little Monster - Koality Sleep

Dekbedovertrek Little Monster - Koality Sleep

Dekbedovertrek Little Monster - Koality Sleep

Dekbedovertrek Little Monster - Koality Sleep

Op bestelling
Productcode
8353826b616056
Vanaf € 23,97 Adviesprijs € 39,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Hey! ik ben Kaat de koala

Zei je iets? Ik hou niet zo van luisteren en doe mijn eigen ding. Lekker de hele dag luieren, ontspannen en chillen. Wekkers? Daar doe ik niet aan! Ik geniet van mijn schoonheidsslaapjes en kruip dan het liefst dicht tegen je aan, onder jouw zachte zandkleurige dekbedovertrek met strepen en roze accenten. Slapen kan ik als koala op elk moment van de dag, ook al mag het soms niet. Blijf jij wakker? Geef me dan af en toe een aai over mijn grijze pluizige bol.

Kwaliteitsvol katoen: comfortabel en gezond

Van nature uit is katoen een ventilerende en ademende stof die goed vocht absorbeert. Onder het Dekbedovertrek Little Monster – Koality Sleep slaapt je kindje dan ook in een droge slaapomgeving. Dat is comfortabel en gezond! Katoen is ook een hypoallergeen materiaal, zodat dit geen allergieën veroorzaakt. Met 20 uur slaap per dag vermaakt Kaat de koala zich prima. Dromen kan ze als de beste en ze neemt je kleintje graag mee op haar mooie dromen!

Instopstrook met drukknopen

Het Dekbedovertrek Little Monster – Koality Sleep heeft een instopstrook over de gehele breedte van 20 cm, zodat je het dekbedovertrek strak onder de matras kunt stoppen. Onderaan is de instopstrook voorzien van drukknopen. Deze zorgen ervoor dat het dekbed niet uit het dekbedovertrek kan glijden.

Little Monster kwaliteit

Deze Nederlandse fabrikant van beddengoed voor kinderen heeft als motto ‘Speel overdag als een klein monstertje en slaap ‘s nachts als een engeltje onder het duurzame beddengoed van Little Monster’. De doelgroep van Little Monster zijn kinderen van 4 tot 12 jaar die visueel zijn ingesteld en houden van grappige dieren en karakters. Daarnaast richt Little Monster zich op de ouders die de voorkeur geven aan een unieke, eigenzinnige doch rustige kinderkamer. De missie van Little Monster is om elk kind te voorzien van een kwalitatief goede nachtrust. Het bedrijf streeft ernaar een vrolijke en hoogwaardige textielcollectie te creëren met een grappige tekstuele twist. Doordat elk karakter een eigen verhaal heeft krijgt het kind een band met zijn of haar Little Monster vriendje en hoeft niet meer bang te zijn in het donker.

image_8353826b616056_2_8ca0d3d0ae80273629905e368fbe34fe.jpeg

Product Details

  • Voorzijde met print van Kaat de luie koala op zandkleurige achtergrond
  • Effen oranjeroze achterzijde
  • 100% Katoen - hypoallergeen
  • Instopstrook: 20 cm lang, gehele breedte met drukknopen
  • Wassen tot 40° – drogen op lage temperatuur
  • Kreuk- en strijkvrij

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Little Monster - Koality Sleep

Dekbedovertrek Little Monster - Koality Sleep

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!