Menu

Dekbedovertrek Kardol Established - Blauw Grijs

Dekbedovertrek Kardol Established - Blauw Grijs

Dekbedovertrek Kardol Established - Blauw Grijs

Dekbedovertrek Kardol Established - Blauw Grijs

Bestel vandaag - levering binnen 1 - 3 dagen
Productcode
510f04db1ee3fd
Vanaf € 119,97 Adviesprijs € 199,95

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Gelaagde bloemenpracht in blauwgrijs

De voorkant van het Dekbedovertrek Kardol Established - Blauw Grijs onthult een meesterlijk spel van bloemensilhouetten, geïnspireerd op de collectie van het Rijksmuseum. De gelaagdheid, een handelsmerk van Kardol, geeft het overtrek diepte en karakter. De zachte blauwgrijze achtergrond vormt een perfect canvas, waardoor de delicate kleuren van de bloemen nog levendiger schijnen. Keer het overtrek om, en je wordt begroet door een effen grijze achterkant die een nog zachtere sfeer creëert. Zo wordt elke nacht een tijdstip van ultieme zachtheid en rust.

media_files/Established_Blue_Grey-01_Mood.jpeg
media_files/Established_Blue_Grey-40_Detail.jpeg

Kardol by Beddinghouse

Elk seizoen ontwerpt Kardol prachtig bedtextiel geïnspireerd op de wereld van kunst, architectuur, couture, natuur en cultuur. Dit zorgt voor een rijke en unieke collectie die bekend is vanwege de subtiele gelaagdheid, de verfijnde details en het stijlvolle ontwerp. Beddinghouse ontwerpt collecties waarbij er rekening wordt gehouden met mens en milieu.

Katoensatijn Medium logo

100% katoensatijn

Katoensatijn wordt gemaakt van katoenvezels die met een speciale techniek werden geweven, zodat de draden dicht op elkaar liggen. Dit resulteert in een sterke stof die zacht aanvoelt en een subtiele glans heeft. Bovendien is katoensatijn ademend en absorbeert het moeiteloos vocht, zodat je altijd in een droge en gezonde omgeving slaapt. Het Dekbedovertrek Kardol Established - Blauw Grijs laat je dan ook genieten van een heerlijk comfortabel en ontspannen nachtrust.

dubbel doorlopend Medium logo

Instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden – totale lengte 260 cm

Het Dekbedovertrek Kardol Established - Blauw Grijs heeft een handige instopstrook over de gehele breedte en een totale lengte van 260 cm. Hierdoor kan het makkelijk onder je matras worden gestopt, zodat je bed er altijd mooi opgemaakt uitziet. Ook je dekbed blijf zo netjes op zijn plaats, zelfs als je een onrustige slaper bent. Je kan dit dekbedovertrek wassen op maximaal 60 graden en drogen op de laagste stand. Dankzij het hoogwaardige katoensatijn strijk je het makkelijk keurig glad.

BCI Medium logo

BCI-label

Het Better Cotton Initiative (BCI) is een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven. Het richt zich op het verduurzamen van de katoenteelt. 

image_510f04db1ee3fd_2_1d166fbf082d45d17403aebf6c70091d.jpeg

Product Details

  • 100% katoensatijn, 220 TC
  • Instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden
  • Lengte: 260 cm – geschikt voor dekbedden tot 220 cm en extra hoge matrassen
  • Maat kussenslopen: 60 x 70 cm
  • Wassen tot 60°, drogen op laagste temperatuur, kan gestreken worden
  • Met label Better Cotton Initiative (BCI)

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Kardol Established - Blauw Grijs

Dekbedovertrek Kardol Established - Blauw Grijs

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!