Menu

Dekbedovertrek Beddinghouse Wildflowers - Blauw Groen

Dekbedovertrek Beddinghouse Wildflowers - Blauw Groen

Dekbedovertrek Beddinghouse Wildflowers - Blauw Groen

Dekbedovertrek Beddinghouse Wildflowers - Blauw Groen

Bestel vandaag - levering binnen 1 - 3 dagen
Productcode
cc670139c0976e

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Breng de lente in je slaapkamer

Onder het Dekbedovertrek Beddinghouse Wildflowers – Blauw Groen slaap je niet alleen zalig maar je wordt ook instant-blij als ’s morgens je wekker rinkelt. De helderblauwe lucht in combinatie met de kleurrijke planten en bloemen motiveren je om meteen aan de slag te gaan. Een print van wilde bloemen op een geschilderde achtergrond siert de voorzijde van dit kleurrijke dekbedovertrek. Dankzij de subtiele glans van de satijnweving komen de kleuren van het venkelkruid, de lupines en het fluitenkruid prachtig tot hun recht. De achterkant van het overtrek heeft een effen blauwe kleur.

100% katoensatijn voor optimaal comfort

Met het Dekbedovertrek Beddinghouse Wildflowers – Blauw Groen geniet je van een luxueuze slaapervaring. Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het een subtiele glans heeft. Maar katoensatijn heeft nog meer voordelen: het is ventilerend, ademend en vocht absorberend waardoor een comfortabele, droge slaapomgeving wordt gecreëerd. Tijdens warme zomernachten voelt katoen lekker fris aan. In de winter geniet je van de uitzonderlijke zachtheid van katoensatijn.

Lengte van 250 cm en dubbele instopstrook

Het Dekbedovertrek Beddinghouse Wildflowers – Blauw Groen is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar aangenaam slaapcomfort. Met een totale lengte van 250 cm is het geschikt voor dekbedden van 200 tot 220 cm en voor hoge matrassen. De dubbele instopstrook over de gehele breedte zorgt ervoor dat het dekbedovertrek altijd strak om je matras zit. Maar ook je dekbed zit steeds netjes op zijn plek waardoor koude zones vermeden worden. Dit dekbedovertrek mag gewassen worden tot 60°. Je mag het ook drogen in de droogtrommel en het mag gestreken worden.

Beddinghouse kwaliteit

Beddinghouse ontwerpt unieke collecties waarbij er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Daarom is Beddinghouse lid van het Better Cotton Initiative, een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren. 

image_cc670139c0976e_2_c5f4d31dec1eafd0c4cca10e91bc8b46.jpeg

Product Details

  • Dekbedovertrek met een frisse lente-uitstraling
  • 100% katoensatijn - 220 TC
  • Dubbele instopstrook over de gehele breedte
  • Lengte: 250 cm - geschikt voor dekbedden van 200 cm tot 220 cm
  • Wassen tot 60 graden, geschikt voor droogtrommel, eenvoudig te strijken
  • Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren

Jouw vraag gaat over

Dekbedovertrek Beddinghouse Wildflowers - Blauw Groen

Dekbedovertrek Beddinghouse Wildflowers - Blauw Groen

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!