Menu

Hotelbox Sleepworld Elliot Pro

Hotelbox Sleepworld Elliot Pro

Hotelbox Sleepworld Elliot Pro

Hotelbox Sleepworld Elliot Pro

Op voorraad
Productcode
3508eacf8cc84b
Waardering:
93 % of 100
Vanaf € 999,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Vlakke hotelbox met moderne en luxueuze look

Met de Hotelbox Sleepworld Elliot Pro - Incl. Matras & Topper, met een totale dikte van 20cm en pootjes die de box 10 cm boven de grond verheffen, geniet je niet alleen van ongeëvenaard slaapcomfort, maar ook van een verfijnde slaapervaring. Door een perfecte combinatie van eenvoud en finesse heeft deze hotelbox een moderne en luxueuze look. Als kers op de taart, wordt je slaapritueel verrijkt met een prachtig hoofdbord dat stijlvol oprijst tot een hoogte van 102 cm, en een dikte van 8 cm, dat zich in een strakke en eigentijdse lijn voortzet. Deze vlakke hotelbox is samengesteld uit meerdere lagen waaronder een pocketverenmatras Elliot en een topper Elliot.

Matras Elliot met vulling van pocketveren

De Matras Elliot is een pocketverenmatras van 20 cm dik. Dit type matras bestaat uit individuele veren die elk in een afzonderlijk zakje (pocket) zitten. Deze veren zijn los van elkaar en kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen, wat resulteert in een zeer veerkrachtig en comfortabel slaapoppervlak. Pocketverenmatrassen geven uitstekende ondersteuning; de individuele veren passen zich aan de vorm van je lichaam aan en bieden gerichte ondersteuning waar nodig. Bovendien zorgen pocketverenmatrassen voor een goede luchtcirculatie, zodat een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit zorgt meteen ook voor een hygiënisch en gezond slaapcomfort. Bacteriën, schimmels en micro-organismen krijgen in een droge omgeving namelijk de kans niet om zich op te stapelen. Bovendien beschikt deze matras over 7 comfortzones. Deze zorgen voor een correcte lichaamshouding tijdens het slapen omdat bepaalde punten extra ondersteund worden.

Topper Elliot met HR koudschuim

HR koudschuim heeft een open celstructuur waardoor het materiaal goed ademt en goed vocht afvoert. De benaming HR staat ook voor High Resilience en betekent hoge veerkracht. Deze twee eigenschappen zorgen voor een droge slaapomgeving en een optimale ondersteuning van je lichaam. De Topper Elliot met HR koudschuim, met zijn royale 10 cm dikte, brengt je slaapervaring naar een nieuw niveau van luxe en comfort.

image_3508eacf8cc84b_2_0ac149b3e268bd77f9ade3bc68b6896c.jpeg

Product Details

 • Vlakke hotelbox uit HDF-hout
 • Hoofdbord: Elliot
 • Matras: Elliot pocketverenmatras
 • Topper: Elliot – HR-koudschuim topper
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen

Klantenreviews

Hotelbox Sleepworld Elliot Pro

4.65 op 5
93%
3 Reviews
 1. luc BAILLIEU
  100%
  Hotelbox Sleepworld Elliot Pro
  Goede kwaliteit., goed slaapcomfort.
 2. Evy Baeck
  100%
  Hotelbox Sleepworld Elliot Pro
  Cadeautje voor zoon op kot en hij is zeer blij met een comfortabel, zeer goed liggend en gold looninhouding bed
 3. Annie De Muyt
  80%
  Hotelbox Sleepworld Elliot Pro
  we zijn tevreden over onze aankoop

Jouw vraag gaat over

Hotelbox Sleepworld Elliot Pro

Hotelbox Sleepworld Elliot Pro

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!