Menu

Hotelbox Sleepworld Elliot Plus

Hotelbox Sleepworld Elliot Plus

Hotelbox Sleepworld Elliot Plus

Hotelbox Sleepworld Elliot Plus

Op voorraad
Productcode
3508eacf8cc84b
Vanaf € 589,00 Adviesprijs € 899,00

Gratis levering vanaf €29

Al meer dan 15 jaar uw slaapexpert

Verkozen tot beste webshop

Deskundig advies

Productinformatie

Vlakke hotelbox met moderne en luxueuze look

Met de Hotelbox Sleepworld Elliot Plus - Incl. Matras & Topper geniet je niet alleen van ongeëvenaard slaapcomfort, maar ook van een verfijnde slaapervaring. Door een perfecte combinatie van eenvoud en finesse heeft deze hotelbox een moderne en luxueuze look. Deze vlakke hotelbox is samengesteld uit meerdere lagen waaronder een pocketverenmatras Elliot en een topper Elliot.

Matras Elliot met vulling van pocketveren

De Matras Elliot is een pocketverenmatras. Dit type matras bestaat uit individuele veren die elk in een afzonderlijk zakje (pocket) zitten. Deze veren zijn los van elkaar en kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen, wat resulteert in een zeer veerkrachtig en comfortabel slaapoppervlak. Pocketverenmatrassen geven uitstekende ondersteuning; de individuele veren passen zich aan de vorm van je lichaam aan en bieden gerichte ondersteuning waar nodig. Bovendien zorgen pocketverenmatrassen voor een goede luchtcirculatie, zodat een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit zorgt meteen ook voor een hygiënisch en gezond slaapcomfort. Bacteriën, schimmels en micro-organismen krijgen in een droge omgeving namelijk de kans niet om zich op te stapelen. Bovendien beschikt deze matras over 7 comfortzones. Deze zorgen voor een correcte lichaamshouding tijdens het slapen omdat bepaalde punten extra ondersteund worden.

Topper Elliot met HR koudschuim

HR koudschuim heeft een open celstructuur waardoor het materiaal goed ademt en goed vocht afvoert. De benaming HR staat ook voor High Resilience en betekent hoge veerkracht. Deze twee eigenschappen zorgen voor een droge slaapomgeving en een optimale ondersteuning van je lichaam.

image_3508eacf8cc84b_10_59390f486799a813ffb28142505934be.jpeg

Product Details

  • Vlakke hotelbox uit HDF-hout
  • Hoofdbord: Elliot
  • Matras: Elliot pocketverenmatras
  • Topper: Elliot – HR-koudschuim topper
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen

Jouw vraag gaat over

Hotelbox Sleepworld Elliot Plus

Hotelbox Sleepworld Elliot Plus

icon check

We hebben jouw vraag goed ontvangen!