Wil je een nieuwe matras, een nieuw kussen of een volledig nieuwe boxspring kopen, maar zie je tussen het bos de bomen niet meer? Onze verkoopadviseurs staan rechtstreeks vanuit hun winkel klaar om je te helpen via video call of live chat! Kies de winkel van je keuze en kom virtueel in die winkel terecht, zonder uit je kot te komen!

Hoe gaat het in z’n werk? Ga via je computer, gsm of tablet naar onze webshop. Daar vind je de knop om live een video call te starten en zo als het ware virtueel de winkel binnen te stappen. Onze verkopers zijn live beschikbaar in hun winkel van 8 tot 22 uur!

De verkoper in de winkel beantwoordt je oproep en helpt je met al je vragen. Live vanuit de winkel kan hij je producten tonen, advies geven over de matras die bij jouw slaapprofiel past of je het geschikte kussen aanbieden.

Jij ziet de verkoper en de winkel altijd, maar je kan er zelf voor kiezen om je camera uit te schakelen, zodat de verkoper jou niet ziet. Zorg er wel voor dat je microfoon aan staat, want anders is het niet mogelijk om een conversatie te voeren.

Is videobellen toch niet helemaal jouw ding? Dan is de nieuwe live chat knop op onze site misschien wel iets voor jou! Stel via chat al je vragen aan onze aanwezige verkoopadviseurs en zij begeleiden je zo verder bij je aankoop.

Al onze verkoopadviseurs zijn aanwezig om je al vragen via video call of via chat te beantwoorden van 8 tot 22 uur!

#blijfinuwkot #blijfinuwbed #koopbelgisch