Winkels
Om de veiligheid van onze verkopers en onze klanten te garanderen, sluiten onze winkels vanaf woensdag 18 maart 2020. Wij openen onze deuren opnieuw wanneer het door de Nationale Veiligheidsraad als 100% veilig geacht wordt. Onze webshop blijft wel 24/7 open en blijft bestellingen aanvaarden en verzenden.

Heb je vragen over een product of over een lopende bestelling? Ons web-team en onze klantendienst medewerkers zijn bereikbaar van 10 tot 18 uur via 09/258.24.00 of via onze Facebookpagina.

Leveringen
Wij blijven leveren zoals gepland. Zodra wij de artikelen in ons magazijn ontvangen, belt onze leverdienst je op om een leverafspraak te maken. Wij houden rekening met alle voorschriften van de Nationale Veiligheidsraad.

Onze chauffeurs nemen steeds alle nodige voorzorgsmaatregelen om je levering in optimale omstandigheden te verzorgen. Gelieve dan ook de volgende richtlijnen in acht te nemen:

  • Wij aanvaarden voorlopig geen cash betalingen
  • Wij nemen voorlopig enkel je oude matras mee als die op voorhand ingepakt is. Indien gewenst kan de chauffeur verpakkingsmateriaal achterlaten en komen we de ingepakte matras op een later tijdstip ophalen
  • Onze chauffeurs beschikken over mondmaskers, veiligheidshandshoenen en desinfecterende gel. Wij sturen geen chauffeurs uit die niet volledig gezond verklaard zijn.

In deze uitzonderlijke omstandigheden willen we graag ons respect uiten voor iedereen die een solidaire inspanning levert. Daarnaast danken we onze klanten voor al hun begrip en solidariteit.